Argentina godkender 153 Norwegian-ruter

Argentinas National Civil Aviation Administration har givet Norwegians argentinske datterselskab Norwegian Air Argentina koncession på 153 flyruter af de 156 ruter, selskabet havde søgt om.

Norwegian koncernen etablerede sit argentinske datterselskab i januar i år og har planer om en betydelig rutedrift i det sydamerikanske land – både indenrigs og internationalt. Den 14. februar 2018 starter Norwegian en direkte rute mellem London Gatwick og Buenos Aires i Argentina. Ruten flyves fire gange ugentligt, men forventes siden at skulle flyves hver dag.

“Norwegian har planer om betydelig luftfart i Argentina”, siger en talsmand for flyselskabet. Topchef Bjørn Kjos har tidligere sagt, at tanken er at etablere to baser i det store land – en i Buenos Aires og en i Cordoba – begge med både indenrigsruter og internationale forbindelser.

“Vi vil forøge vores flyvninger fra Gatwick og tilføje ruter fra flere andre europæiske lande når vi får vores godkendelse fra de argentinske myndigheder”, sagde Bjørn Kjos.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.