Argentina godkender 153 Norwegian-ruter

Argentinas National Civil Aviation Administration har givet Norwegians argentinske datterselskab Norwegian Air Argentina koncession på 153 flyruter af de 156 ruter, selskabet havde søgt om.

Norwegian koncernen etablerede sit argentinske datterselskab i januar i år og har planer om en betydelig rutedrift i det sydamerikanske land – både indenrigs og internationalt. Den 14. februar 2018 starter Norwegian en direkte rute mellem London Gatwick og Buenos Aires i Argentina. Ruten flyves fire gange ugentligt, men forventes siden at skulle flyves hver dag.

“Norwegian har planer om betydelig luftfart i Argentina”, siger en talsmand for flyselskabet. Topchef Bjørn Kjos har tidligere sagt, at tanken er at etablere to baser i det store land – en i Buenos Aires og en i Cordoba – begge med både indenrigsruter og internationale forbindelser.

“Vi vil forøge vores flyvninger fra Gatwick og tilføje ruter fra flere andre europæiske lande når vi får vores godkendelse fra de argentinske myndigheder”, sagde Bjørn Kjos.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.