Atlantic Link repræsenterer San Francisco

Det sker gennem Atlantic Link, som allerede har staten Californien på kundelisten, og nu skal markedsføre San Francisco by og lufthavn. Det sker samtidig med, at SAS annoncerer sin direkte rute fra København til San Francisco med seks ugentlige afgange fra april. Ruten forventes at bringe 125.000 passagerer til San Francisco og den omkringliggende the bay area.

 

Adm. direktør i Atlantic Link, Karin Gert Nielsen, glæder sig til at sætte byen på skandinavernes rejse-dagsorden: ”San Francisco er en enestående by, der har lidt – eller meget faktisk – af alt det, skandinaverne efterspørger. Et imponerende kunst- og kulturmiljø, et kulinarisk menukort af eksperimenterende kokke, lokalt ølbryg, gourmet-chokolade, økologi og ’fra jord til bord’-restauranter og naturligvis fantastisk vin. Desuden har byen en trendy og afslappende atmosfære, der passer godt til os skandinavere – der er hippier, homo’er, forretningsfolk og forskellige etniske grupper i skøn forening, hvor man får det bedste fra alle”.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.