Atter Lounge-tid hos Stand By

 

PEOPLE: Der var vanen tro topchefer fra bl.a. flyselskaber, hoteller og rejsebureauer, da der i går igen var indbudt til Stand By-lounge, denne gang med det store Wakeup-hotel ved Kgs. Nytorv i København som sponsor.

Foto: Michael Stub

Stand By Loungerne, der typisk holdes en gang i kvartalet, har ingen dagsorden; her kan deltagerne, der er på beslutningstagerniveau bare mingle og netværke samt nyde god mad og drikke.

I går havde Wakeup-hotellet i Borgergade tæt på Kgs. Nytorv i København meldt sig som sponsor. Det to-stjernede hotel, der i øvrigt havde udsolgt på alle sine 498 værelser i aftes, åbnede i maj 2014.

”Og om meget kort tid runder vi gæst nr. 600.000,” sagde hotellets direktør, Lars Pallisgaard, til standby.dk

Han tilføjede, at hotellet, der hører under Københavns største hotelkæde, Arp-Hansen, tiltrækker mange gæster pga. sin gode beliggenhed tæt på Kgs. Nytorv, hvorfra der bl.a. er Metro-station med forbindelse til f.eks. Københavns Lufthavn.

”Hotellet har et godt miks af leisure- og forretningsrejsende – Arp-Hansen har ramt en god niche med Wakeup-konceptet,” sagde Lars Pallisgaard.

Det første Wakeup-hotel åbnede i 2009 som nabo til familiemedlemmet Tivoli Hotel & Congress Center – og Arp-Hansen har netop åbnet sit første hotel i Aarhus, også et Wakeup. Næste år kommer kædens fjerde Wakeup-hotel med 585 værelser som genbo til Københavns Marriott-hotel.

Turkish Airlines øger i Danmark

Blandt gæsterne ved Stand By Loungen var bl.a. Serkan Binyar, chef for Star Alliance-medlemmet Turkish Airlines i Københavns Lufthavn.

Han kunne bl.a. fortælle, at flyselskabet den kommende vintersæson får yderligere tre ugentlige flyvninger til København og dermed kommer op på 17. I sommersæsonen har Turkish Airlines tre daglige flyvninger fra Istanbul.

Turkish Airlines, der også betjener Billund Lufthavn med fem ugentlige flyvninger, vil i øvrigt rokere på afgangstiderne fra Billund, så to afgange afgår tidligt på dagen og tre på et senere tidspunkt. Det betyder, at selskabets passagerer vil få bedre forbindelser til bl.a. Fjernøsten, herunder Jakarta, Kuala Lumpur, Singapore og Tokyo.

Fra 17. juli får Turkish Airlines endnu en destination når der åbnes tre gange om ugen fra Istanbul til Thailands største ø, Phuket.