Star Alliance-medlemmet Ethiopian Airlines repræsenteres nu i hele Norden og Baltikum af GSA-bureauet Aviareps. PR-foto via Aviareps.

Aviareps overtager Ethiopian Airlines i hele Norden

Ethiopian Airlines dækkes nu i hele Norden og Baltikum af GSA-bureauet Aviareps. Før har Star Alliance-selskabet haft forskellige repræsentanter i Danmark, Norge og Sverige.

Ethiopian Airlines flyver i Skandinavien til både Oslo og Stockholm, mens Københavns Lufthavn endnu ikke har tiltrukket selskabet.

Og nu har Ethiopian Airlines udpeget Aviareps som ansvarlig for sine salgs- og marketingsaktiviteter i Danmark samt resten af Norden og Baltikum. Ethiopian Airlines har ifølge pressemeddelelse fra Aviareps 127 destinationer, herunder direkte flyvninger til Stockholm og Oslo.

Gennem udpegningen af Aviareps som GSA, General Sales og Service Agent i de nordiske og baltiske lander ser flyselskabet muligheder for at skabe synergi for sine aktiviteter og styrke dets tilstedeværelse i regionen.

Aviareps danske og nordiske team er ansvarlig for flyselskabets direkte salg, agentsalg, kampagner, marketing og PR-aktiviteter i Danmark. Samarbejdet i resten af Norden og i Baltikum begyndte i maj i år. Dermed repræsenterer Aviareps nu Ethiopian Airlines som GSA i 18 mod før 11 lande.

Øger partnerskab
Wogayehu Terefe, regionschef for Ethiopian i Norden og Baltikum, siger i pressemeddelelsen: ”Vi er glade for at udvide vores partnerskab med Aviareps i de nordiske og baltiske lande. Det betyder, at vi kommer meget tættere på markedet med vores produkter. Partnerskabet kommer til at hjælpe os med at øge bevidstheden om vores brand i regionen, herunder turisme- og handelsforbindelser mellem Afrika og de nordiske og baltiske lande.”

Tapani Kauhanen, chef for Aviareps i Norden og Baltikum, siger: ”Med direkte fly fra Stockholm og Oslo til Addis Abeba bringer Ethiopian Airlines destinationer i Afrika tættere på os. Forretningsudvekslingen mellem Afrika og de nordiske lande vokser. På samme måde betyder disse direkte forbindelser, at Afrikas vidundere også kan tilbydes nordiske og baltiske fritidsrejsende.”

Tyske Aviareps er ifølge egne oplysninger verdens førende internationale repræsentations-, marketing- og kommunikationsselskab inden for luftfart, turisme, hospitality og oplevelser. Aviareps-serviceporteføljen inkluderer repræsentation og salg, marketing og kommunikation, forretningsudvikling, it-løsninger og finansielle tjenester.

Relaterede artikler:

Ti år med Emirates i Københavns Lufthavn

Flyselskab får kendt brancheprofil som ny salgschef

Voodoo-ritualer mod onde ånder i Dreamliner-fly