Avis Biludlejning parkerer på Danmarks største hotel

Avis BiludlejningBILUDLEJNING: Fra 1. december bliver det muligt at hente sin lejebil direkte på Bella Sky Comwell Hotel, når Avis Biludlejning åbner sin 42. udlejningslokation.

Udvidelsen sker som et led i Avis Biludlejning mål om at være det største biludlejningsselskab i Danmark.

Når Avis Biludlejning den 1. december slår dørene op for levering af lejebiler til Bella Sky Comwell Hotel i Ørestaden i København, bliver det med skud nr. 42 på udlejningsstammen. Udlejningslokationen udspringer af den store efterspørgsel på lejebiler, som Avis oplever fra erhvervslivet og fritidsrejsende.

Ifølge Avis er nye biler og service de vigtigste parametre for kunderne. Transport skal være fleksibel og lige ved hånden, så man kan være sin egen herre og komme ud af døren, lige når man vil. Og netop derfor ser Avis Biludlejning et stort potentiale i at bringe biludlejning til Ørestaden.

Avis Biludlejning blev stiftet i 1946 af Warren Avis og er i dag et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Selskabet er specielt kendt for sin We Try Harder-kampagne, som startede i 1962 i USA.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.