Avis Biludlejning parkerer på Danmarks største hotel

Avis BiludlejningBILUDLEJNING: Fra 1. december bliver det muligt at hente sin lejebil direkte på Bella Sky Comwell Hotel, når Avis Biludlejning åbner sin 42. udlejningslokation.

Udvidelsen sker som et led i Avis Biludlejning mål om at være det største biludlejningsselskab i Danmark.

Når Avis Biludlejning den 1. december slår dørene op for levering af lejebiler til Bella Sky Comwell Hotel i Ørestaden i København, bliver det med skud nr. 42 på udlejningsstammen. Udlejningslokationen udspringer af den store efterspørgsel på lejebiler, som Avis oplever fra erhvervslivet og fritidsrejsende.

Ifølge Avis er nye biler og service de vigtigste parametre for kunderne. Transport skal være fleksibel og lige ved hånden, så man kan være sin egen herre og komme ud af døren, lige når man vil. Og netop derfor ser Avis Biludlejning et stort potentiale i at bringe biludlejning til Ørestaden.

Avis Biludlejning blev stiftet i 1946 af Warren Avis og er i dag et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Selskabet er specielt kendt for sin We Try Harder-kampagne, som startede i 1962 i USA.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.