Azorerne dyrest med biludlejning

azorerne-biludlejning-ferieDen portugisiske øgruppe i Atlanten er angiveligt dyreste destination i Europa at leje bil denne måned. Herefter følger norske Bergen og Reykjavik/Keflavik i Island, viser en undersøgelse fra CheapCarRental.net

Undersøgelsen har sammenlignet priser på udlejningsbiler på 100 destinationer i Europa. På Azorerne skal turister ifølge undersøgelsen af med mindst 75 euro om dagen for den billigste udlejningsbil. Prisen er 74 euro i Bergen og 70 euro i Island.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i billeje i destinationens hovedlufthavn, i Island f.eks. Keflavik, og aflevering samme sted. I alt er der såvel tre norske som tre græske destinationer på Top 10 over de dyreste steder i Europa at leje bil her i august.

CheapCarRental.net har lavet denne Top 10 over de dyreste steder i Europa at leje den prismæssigt billigste bil pr. dag: Azorerne: 75 euro, Bergen 74, Reykjavik/Keflavik 70, Trondheim 69, Oslo 68, Porto 64, Menorca 57, Kreta 56, Athen 53, mens det koster mindst 52 euro om dagen i Grækenlands næststørste by, Thessaloniki.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.