Sixt åbner kontor i Aalborg


Claus Hagerup Jensen er udnævnt til Station Manager og skal varetage den daglige drift af kontoret. Claus kommer fra en lignende stilling ved Europcars Herning-kontor og skal i gang med at betjene Sixts nuværende kundeportefølje, men ligeledes opdyrke det nordjyske marked.

Fra Salgs- og marketingdirektør, Mette Christensen lyder det: “Sixt glæder sig til at servicere både danske og udenlandske kunder, rejsebureauer og andre samarbejdspartnere, der har brug for biler i Nordjylland”.

Det tyske selskab har allerede kontorer i København, Kastrup Lufthavn og Billund Lufthavn og regner med at åbne i Odense, Silkeborg og Århus senere i år. Målet er at blive Europas største biludlejningsfirma inden for to år.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.