Mest benplads hos Thomas Cook Airlines

Rejselystne danskere kan denne vinter glæde sig over, at de får Europas bedste benplads, når de skal flyve oversøisk til f.eks. Thailand, Indien og til dels til De Kanariske Øer.

Det oplyser i hvert fald Thomas Cook Airlines.”Samtidig kan de rejselystne glæde sig over, at vi netop har sendt to af vores lidt større A330-300-fly til Indonesien. De har plads til 407 passagerer. Her skal de i de kommende måneder flyve ca. 30.000 indonesiske pilgrimme frem og tilbage til Mekka.

Mens flyene, Skandinaviens største passagerfly, er ude af vores trafik, har vi lånt to andre A330-200-fly hos vores søsterselskab i England. Også de byder på 15 centimeter ekstra benplads. De 49 gæster på RoyalClass kan glæde sig over 35 tommer til benene,” siger informationschef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines.Selskabets oversøiske fly vil også blive anvendt af bl.a. Spies og Tjæreborg på en række flyvninger til De Kanariske Øer.Hjemmesiden airlinequality.com laver løbende statistik over benpladsen (pitchen) hos alverdens flyselskaber.Her er, hvad en række kendte europæiske flyselskaber, der også flyver oversøisk, tilbyder af benplads:

1. Thomas Cook Airlines Scandinavia – 33 tommer

2. Lufthansa og SAS – 32 tommer

3. KLM, British Airways og Swiss – 31 tommer.

Skrevet af