Radisson SAS gør indsats for nødlidende børn

Målet med denne miljøbevidstheds måned er sikre de ansattes fokus samt hotelgæsternes opmærksomhed på miljømæssige og sociale områder.I alle lande med Rezidor SAS hoteller deltages med alt fra rengøring, bloddonationer, indsamling af legetøj og tøj til velgørenhed, bilfrie dage osv.

Mange hoteller sætter i september fokus på at hjælpe handicappede børn.I Norge har alle Radisson SAS og Park Inn hoteller på søndag, 4. september, en “Fra Børn til Børn” dag. Norske børn, som besøger kædens hoteller denne dag, vil blive bedt om at give et bidrag til børn som i Uganda, Kenya og Sudan som er ofre for borgerkrig og AIDS.

Gennem søndagen tilbyder de norske Rezidor-hoteller konkurrencer og bl.a. karaoke for børn – som også bliver bedt om at skrive, hvad de mener der skal til for at få en bedre verden.I Danmark samler Rezidor SAS-hotellerne gennem september ind for at give f.eks. belastede børn et pusterum i en mindre munter hverdag.I Mellemøsten, Sverige, Kroatien, Tyrkiet og Estland indsamler kædens hoteller bøger, legetøj og tøj til skoler, børnehjem og hjem for handicappede børn.

Og i Tyskland og Schweiz tilbyder en række Rezidor-hoteller time i kogekunst for børn fra børnehjem og handicappede børn.

Skrevet af