Ny direktør på Hilton Copenhagen Airport

I løbet af denne måned sætter Claus Steiner (billedet) sig i direktørstolen som ny General Manager for Hilton Copenhagen Airport. Han afløser Allan Agerholm, som efter tre år stoppede med udgangen af august for at stå for bl.a. kommende 4-stjernet hotel i Ørestaden.41-årige Claus Steiner har været 17 år hos Hilton – han kommer til København fra job som hotelchef for Hilton i Wien – han har bl.a. tidligere været Director of Operations på Hilton Frankfurt. Tyskfødte Claus Steiner har sammen med sin hustru, Karin, en ung søn, Simon.Rudi Jagersbacher, Hiltons vicepræsident for bl.a. Norden, siger:

”Claus’ store viden og erfaring om Hilton gør ham perfekt til sit nye job som adm. direktør for Hilton Copenhagen Airport. Han har alle en General Managers kvaliteter – bl.a. stærk opbakning til sit personale.”

Hilton Copenhagen Airport har 150 medarbejder på det 376 værelser store hotel.I sit nye job skal Claus Steiner bl.a. have fokus på hotellets fortsatte vækst, hvad enten det gælder erhvervslivet eller ferie- og fritidsgæster. Senest har hotellet åbnet et stort spa- og wellness-center.“Jeg ser med forventning frem til de nye udfordringer, Hilton Copenhagen Airport er et flagskib blandt Hiltons lufthavns-hoteller,” siger Claus Steiner. Han bliver fjerde adm. direktør for Hilton Copenhagen Airport, der åbnede i februar 2001.Hilton Copenhagen Airport har en unik rolle i den danske hotelverden. Det er et af de mest udadvendte og kommunikerende hoteller, som tit har arrangementer for bl.a. rejsebranchen og som nærmest eneste hotel i kongeriget forstår at kommunikerer med medierne, herunder fagpressen. Det giver masser af omtale.At Hilton Copenhagen Airport har en høj stjerne i rejsebranchen viser bl.a. det faktum, at hotellet nærmest har ”patent” på prisen som Bedste Hotel i hovedstadsregionen ved Danish Travel Awards.Hilton Copenhagen Airport er eneste Hilton i Danmark – der to i Sverige samt tre i Finland, det nyeste er netop åbnet ved Helsinki lufthavn.

Og i næste måned får Island sit første Hilton. Det sker når hotelkæden overtager Islands formentlig bedste hotel, Nordica, fra Icelandair-gruppen. Hotellet skal fra oktober hedde Hilton Reykjavik Nordica.I alt har Hilton Hotels Corporation over 2.800 hoteller med 480.000 værelser i 76 lande og territorier. Hotelkæden har mere end 100.000 medarbejdere.Blandt Hiltons varemærker er udover selve Hilton også Conrad, Doubletree, Embassy Suites og Waldorf=Astoria.HB

Skrevet af