Sterling har solgt 6.000 Aalborgbilletter

Det er sket på kun 14 dage. Tallet er lidt snyd på Malaga, fordi nogle nordjyder, som havde booket på Billund til Malaga gratis har fået lov til at ændre deres billet til Aalborg.


“2.000 billetter på indenrigsruten Aalborg – København ligger markant over, hvad vi havde ventet. Det er de billige billetter til 260 kr. som er solgt. Flest i september, men også i oktober og november. Tallene viser os, at det er privatrejsende, som allerede nu ved, de skal til København på det tidspunkt. Vi har slet ikke fået fat i forretningsfolkene. De plejer at booke senere, omkring 14 dage før,” siger Stefan Vilner, direktør for Sterling til Stand By.

“SAS har sat prisen ned med op til 1.000 kr. på de flyvninger, hvor vi flyver vinge mod vinge. Det er der ikke noget overraskende i. Sådan plejer det at være, når vi går ind på en rute, hvor SAS i forvejen er. Vi har stadig masser af billetter på hylden til 260 kr. indenrigs til København. Derimod kniber det mere med den laveste pris på 500 kr. til Malaga fra Aalborg. Den er ved at være udsolgt, så vi må ændre vores reklamer og sætte prisen op med omkring 100 kr.,” siger Stefan Vilner.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.