Lindegaard: Vi må have alternativer til SAS


” Vi bliver nødt til at sikre os alternativer til SAS. Denne strejke er jo den anden på seks uger, og vi er dødafhængige af stabilitet, så vores medarbejdere kan komme ud og hjem”. Sådan siger den tidligere topchef i SAS, nuværende direktør i rengørings- og servicegiganten ISS, Jørgen Lindegaard, til Berlingske. Han sætter dermed øget fokus på det, der kan blive en af flykoncernens store udfordringer, at fastholde erhvervskunderne efter den seneste tids ustabilitet.

Lindegaard fortsætter med en kraftig advarsel til SAS: ” Når man, som det et tilfældet i denne situation, bliver ombooket til andre flyselskaber, så opdager man jo, at man faktisk godt kan komme afsted med andre end SAS, og at det fungerer udmærket. Og så kan det blive svært for SAS at fastholde erhvervskundernes loyalitet på de ruter, hvor der er gode alternativer, f.eks. London”.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.