Sterling skifter til Servisair

Sterling ventes en af de nærmeste dage, måske allerede i dag, at meddele, at man skifter handlingleverandør fra SAS-ejede SGS Ground Handling til handlingselskabet Servisair.
Ifølge særdeles velunderrettede kilder i lufthavnen vil en ny aftale mellem flyselskabet og Servisair blive underskrevet i dag. Stand By har formiddagen igennem søgt at få oplysningen bekræftet hos medlemmer af den nye ledelsesgruppe i Sterling, men det har ikke været muligt.
Servisair overtog tidligere i år handlingen af Maersk Air, og dengang forløb skiftet alt andet end problemfrit. Maersk Air blev plaget af forsinkelser og talrige klager fra utilfredse flypassagerer, og det var derfor ventet, at Sterling ville forblive hos SGS Ground Handling, som selskabet har benyttet i flere år.
Ifølge lufthavnskilder havde både SGS Ground Handling og handlingselskabet Novia givet tilbud på at handle Sterling i Kastrup, men ingen af de to konkurrenter kunne eller ville gå så langt ned i pris som Servisair, som nu, efter alt at dømme, får en ny storkunde i Københavns Lufthavn.

Skrevet af