Kæmper med kæmpegæld og skal spare yderligere


Med en gæld på 13 milliarder kroner har SAS enorme renteudgifter. SAS har klaret problemet ved at sælge ud af aktiver, og nu er det alene på driften og gennem vækst, som kan bringe SAS ud af den negative spiral, hvis endeligt er en konkurs, skriver Børsen i dag.
Inden for få uger er målet for den store spareplan nået, men nye sparerunder lurer lige om hjørnet. De 14 milliarder svenske kroner, som omkostningerne er blevet sænket med om året, er ikke nok, og derfor skal der finde nye tilpasninger sted i 2006 og 2007.
(Berlingske, Børsen og Jyllands-Posten 24.11.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.