Ekstra frekvenser med Singapore Airlines til Australien og Taiwan


Singapore Airlines (SIA) lancerer på grund af stor efterspørgsel senere på året ekstra flyvninger til de to australske byer Adelaide og Perth samt til Taiwan, oplyste selskabet mandag. “De ekstra frekvenser er et led i Singapore Airlines bestræbelser på at tilpasse udbuddet af sæder med efterspørgslen, og der vil komme flere ekstraflyvninger i højsæsonen til udvalgte destinationer,” hed det i en meddelelse fra selskabet.

Selskabet vil flyve tre ekstra flyvninger fra Singapore til Taipei, hvilket øger frekvensen til Taiwans hovedstad til 17 gange om ugen. I den same periode vil SIA også introducere ekstra flyvninger til de australske byer Perth og Adelaide, hvilket øger selskabets frekvenser til fem om ugen. Fra 2. november til 27. januar vil SIA flyve tre gange dagligt til Perth, hvilket betyder en stigning fra 18 til 21 flyvninger i den sydlige hemisfæres sommerperiode.

SIA er et af verdens mest lønsomme luftfartsselskaber med et nettooverskud på knap 1,4 mia. Singapore dollar (godt 5 mia. DKK).

Skrevet af