Charterkunder skal møde 2,5 time før afgang

“Vi appellerer meget stærkt til Københavns Lufthavn om at løse problemerne med de lange køer ved sikkerhedscheck. På den anden side har vi også indtryk af, at lufthavnen arbejder seriøst på at prøve at løse problemerne. Jeg ved ikke, om det kan løses efter det nye sikkerhedsdirektiv fra EU. Jeg tror ikke, at man kan bygge lufthaven om for at tilfredsstille efterspørgslen i den travleste periode af året. Så jeg forudser, at resultatet meget vel kan blive, at vore charterkunder skal møde 2,5 timer inden afgang. Det er naturligvis dybt utilfredsstillende, at ventetiden i lufthavnen er længere end flyveturen f. eks. til Mallorca,” siger Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour til Stand By.

“I dag skal charterkunder møde 1,5 time inden afgang. Men vi oplever i øjeblikket, at mange charterkunder kommer halsende i sidste øjeblik ud til flyet, fordi køerne ved sikkerhedscheck er så lange. Charterkunder, specielt familier med børn, har krav på, at det foregår roligt og i god tid. Jeg kan godt forestille mig, at mødetiden inden afgang bliver 2,5 timer otte uger om året i højsæsonen. Vi har afgange som starter kl. 06.00 om morgenen, og så skal familierne op og af sted midt om natten. Hvis det sker, skal vi vide det i god tid, så vi kan informere kunderne,” fortsætter Stig Elling.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.