Bandeannoncer gav stort besøgstal

Kolding Hotel Apartments er nyt medlem af Small Danish Hotels.

Kolding Hotel Apartments er nyt medlem af Small Danish Hotels.

HOTELLER: Small Danish Hotels havde stor glæde af sine bandeannoncer under Danmarks kampe ved det nu afsluttede håndbold-VM i Qatar. Det gav kraftig vækst på hjemmesiden hos kæden, der netop har fået nyt medlem i Jylland.

”Jeg vil ikke sige, hvor meget bande-annoncerne under VM i Qatar kostede. Men vi har set stigning i antal unikke besøg på vores hjemmeside i januar med 384 pct. – så det har været optimal eksponering til Danmarks kampe under VM-slutrunden. Det er ikke sidste gang, vi har gjort noget sådant,” sagde Jørgen Christensen, direktør i samarbejdsorganisationen Small Danish Hotels, i går til standby.dk.

Kæden havde sin web-adresse på banderne under Danmarks kampe.

I alt har Small Danish Hotels 89 medlemmer med samlet 4.500 værelser og ca. 120.000 overnatninger forrige år.

”Vi har været oppe på 99 medlemmer, men nogle er gået konkurs eller er blevet solgt. Vi er ved godt mod og forventer også at dette år bliver godt for vores medlemmer – vi har flere nye i pipelinen,” siger Jørgen Christensen.

Kolding Hotel Apartments er nyeste medlem hos Small Danish Hotels. De 78 lejligheder indeholder alle stue, køkken, soveværelse og toilet.

”Kolding Hotel Apartments har et stærkt produkt og en central placering i Trekantområdet. Small Danish Hotels har fokus på erhvervskunder, og her passer vores nye medlem ind med beliggenhed og nærhed til by, motorvej og områdets store virksomheder og seværdigheder,” siger Jørgen Christensen.

Kolding Hotel Apartments har det seneste år undergået en totalrenovering – samt navneændring fra Kolding Byferie til Kolding Hotel Apartments.

Med medlemskabet af Small Danish Hotels håber direktør for Kolding Hotel Apartments, Jeanette Therkildsen, på større synlighed over for erhvervsgæster og turister.

”Via vores samarbejde med Small Danish Hotels får vi en større synlighed, og når forhåbentligt ud til et større publikum. Samtidig får vi også nye samarbejds- og sparringspartnere,” siger hun.