Bangkok får sin Michelinguide

Den første Guide Michelin fra 1900.

Med Bangkok-udgaven af Michelinguiden kan byen sammenlignes med gastronomiske destinationer som København, New York, Paris og London. Tre af de 17 stjernerestauranter får to stjerner i den nye guide.

De to-stjernede udmærkelser går til restauranterne Gaggan, Le Normandie og Mezzaluna, mens 14 restauranter hver har sikret sig én stjerne.  Guiden omfatter i øvrigt alle typer af restauranter – fra street food til gourmet. Tourism Authority of Thailand er en officiel partner, og opfordrer turister, lokale og forretningsrejsende til at udforske Bangkoks kulinariske glæder.

”Michelinguiden er et stort skridt mod at bevise, at Bangkok er en by for madkendere. Der er mange, som rejser gennem Bangkok på vej mod andre destinationer i Thailand, og det ville være dejligt, hvis de ville blive her en nat eller to for virkelig at opleve, hvad denne fantastiske by har at tilbyde. Vi tror, at guiden kan overbevise flere om at gøre det”, siger Ms. Pakkanan Winijchai, chef for Tourism Authority of Thailand, København for de nordiske lande og Baltikum.
Bangkok-udgaven fås på thai og engelsk i både en trykt og en digital udgave.

De tostjernede restauranter: Gaggan, Le Normandie på The Mandarin Oriental Hotel og Mezzaluna på The Lebua Hotel.

De enstjernede restauranter: Bo.lan, Chim by Siam Wisdom, Nahm på The Como Metropolitan, Elements på The Okura Prestige, Ginza Sushi-Ichi, J’AIME by Jean-Michel Lorain, Jay Fai, L’Atelier de Joël Robuchon, Paste, Saneh Jaan, Savelberg på The Oriental Residence, Sra Bua by Kiin Kiin på The Siam Kempinski Hotel, Sühring og Upstairs at Mikkeller.

Henne Kirkeby Kro får to Michelin stjerner

Michelin-stjerner trækker gæster til Sverige

Michelin klar med ny nordisk udgave