Bangkok får sin Michelinguide

Den første Guide Michelin fra 1900.

Med Bangkok-udgaven af Michelinguiden kan byen sammenlignes med gastronomiske destinationer som København, New York, Paris og London. Tre af de 17 stjernerestauranter får to stjerner i den nye guide.

De to-stjernede udmærkelser går til restauranterne Gaggan, Le Normandie og Mezzaluna, mens 14 restauranter hver har sikret sig én stjerne.  Guiden omfatter i øvrigt alle typer af restauranter – fra street food til gourmet. Tourism Authority of Thailand er en officiel partner, og opfordrer turister, lokale og forretningsrejsende til at udforske Bangkoks kulinariske glæder.

”Michelinguiden er et stort skridt mod at bevise, at Bangkok er en by for madkendere. Der er mange, som rejser gennem Bangkok på vej mod andre destinationer i Thailand, og det ville være dejligt, hvis de ville blive her en nat eller to for virkelig at opleve, hvad denne fantastiske by har at tilbyde. Vi tror, at guiden kan overbevise flere om at gøre det”, siger Ms. Pakkanan Winijchai, chef for Tourism Authority of Thailand, København for de nordiske lande og Baltikum.
Bangkok-udgaven fås på thai og engelsk i både en trykt og en digital udgave.

De tostjernede restauranter: Gaggan, Le Normandie på The Mandarin Oriental Hotel og Mezzaluna på The Lebua Hotel.

De enstjernede restauranter: Bo.lan, Chim by Siam Wisdom, Nahm på The Como Metropolitan, Elements på The Okura Prestige, Ginza Sushi-Ichi, J’AIME by Jean-Michel Lorain, Jay Fai, L’Atelier de Joël Robuchon, Paste, Saneh Jaan, Savelberg på The Oriental Residence, Sra Bua by Kiin Kiin på The Siam Kempinski Hotel, Sühring og Upstairs at Mikkeller.

Henne Kirkeby Kro får to Michelin stjerner

Michelin-stjerner trækker gæster til Sverige

Michelin klar med ny nordisk udgave

x

Læs Også

Internationale roser til Noma

Internationale medier svømmer over med stjerner til det nye Noma – ”Jeg lærte at sætte pris på søpølse, myrer og dansk design”.

Danmark tjener 50 milliarder kroner på turister

Dansk turisme vil i år for første gang passere 50 milliarder kroner i omsætning fra udenlandske besøgende, viser ny analyse fra Dansk Industri. Arbejdsgiverforeningen bekymrer sig over mangel på overnatningskapacitet i højsæsonen.

’Badepunkt’ viser vej til naturoplevelser ved vandet

Selv om det er årets koldeste dag, har Friluftsrådet valgt den til at præsentere nyheden ’Badepunkt’, som er Friluftsrådets nye kystflag, som markerer hvor, man kan bade og få særlige naturoplevelser ved vandet.

Legoland klar til 50 års jubilæum

Jyllands største turistattraktion fejrer i år sin runde fødselsdag med endnu en udvidelse af forlystelsesparken ved Billund, der sidste år omsatte for 700 millioner kroner.

Regeringens store kystprojekt halter

Flere af de prestigefyldte turismeprojekter i vandkanten er droppet, og finansieringen af de øvrige er fortsat usikker.

Michelin fylder ikke meget i restaurantregnskabet

”Et lighedstegn mellem omsætningen i de danske Michelin-restauranter svarer til at sammenligne med synligheden af Ferrari i den danske bilpark,” siger brancheekspert.