Barsk fremtid for Tivoli

Det mener Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, der til borsen.dk siger, at der ikke er noget tegn på bedring i økonomien for hverken den danske eller den internationale økonomi.

Det er ikke mindst den høje momssats på hoteller og restauranter, som skaber problemerne. Satsen ligger langt over de tilsvarende momssatser i Danmarks nabolande, og det finder Lars Liebst ikke, man kan konkurrere med.

Ud af Tivolis besøgstal for 2009 på 3,8 millioner, viser det sig tydeligt, at andelen af udlændinge er faldet markant fra 25% til 16% i 2009.

Forlystelsesparken har valgt at investere i både det nye Rasmus Klump Legeland og det nye Tivoli Hotel, som vil give turisterne mulighed for at bo på hotellet i forbindelse med deres Tivoli-besøg. Tivoli ejer ikke selv hotellet, men det bliver et hotel med Tivoli-tema i et nært samarbejde med forlystelsesparken.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.