Ryanair åbner Århus – Barcelona

Den nye rute vil give en årlig vækst på ti procent i antal passagerer, forventer Århus Lufthavn. Det svarer til 60.000 passagerer. Ruten betjenes fire gange om ugen med et Boeing 737-800 med 189 sæder, startende med sommerfartplanens ikrafttræden den 25. marts 2007. Den nye rute indgår i den ekspansion Ryanair gennemfører med udgangspunkt i Barcelona, som vil forbinde den Catalanske region med 17 nye destinationer på tværs af Europa.
” Vi er både stolte og glade over at forbinde Århus med endnu en af Europas førende destinationer, Barcelona. Den nye rute til Barcelona vil nu gøre det muligt for Danskerne at besøge en af Europas mest efterspurgte destinationer til en brøkdel af de høje priser der i dag opkræves af SAS og Sterling,” udtaler Ryanairs repræsentant Thomasz Kulakowski.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.