Emirates upåvirket af ny SAS-rute

Dubai-baserede Emirates ændrer ikke sin planlægning som følge af SAS’ meddelelse forleden om, at det skandinaviske flyselskab åbner en ny rute mellem København og Dubai til oktober. Ifølge Børsens Nyhedstjeneste arbejder Emirates uændret videre på planerne om at beflyve Skandinavien.

Selskabets pressechef siger, at ” Emirates vil fortsætte med at udvikle og styrke sit eksisterende rutenet i Europa, og vi vil evaluere, hvilke nye ruter der skal åbnes løbende, og det indkluderer også Skandinavien”. Det arabiske flyselskab meddelte sidste år, at man ville åbne en direkte rute mellem Dubai og København, men trods et pænt forsalg på ruten, udsatte selskabet den alligevel på ubestemt tid.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.