Tjæreborg står af toget – udlejer nu også til kør-selv turister

”En skiferie skal tilbringes på løjperne, ikke på de tyske jernbaner. Derfor dropper vi nu at sende de ca. 700 gæster, som hidtil har taget toget til Alperne, og flyver i stedet også dem fra Billund og Kastrup. Det bliver rejsen op til 600 kroner dyrere af, til gengæld kan gæsterne komme på ski på afrejsedagen,” siger salgschef hos Tjæreborg Rejser, Majbritt Jensen, til Take Off.Efterspørgslen på skirejser med tog er faldende – toget er en hyggelig transportform, men ifølge Tjæreborg er det blevet overhalet af kør-selv produktet.
”Derfor begynder vi også nu at udleje værelser på vore hoteller i Alperne til gæster, som selv vil køre til rejsemålet. Bliver dette en succes, vil vi også kigge på muligheden for dette på visse af vore sommerrejsemål,” siger Majbritt Jensen.Tjæreborg, der er en del af MyTravel-gruppen, har netop udsendt sit skiprogram for den kommende vinter. Italienske Canazei og Campitello er nyheder, mens østrigske Skt. Anton atter er tilbage på menuen.
Hovedparten af Tjæreborgs 4.000 skiturister om året fra Danmark skal til Alperne – men bureauet tilbyder i samarbejde med SAS og Air Canada også perlen i de canadiske Rocky Mountains, Banff, en pragtfuld destination året rundt.

Skrevet af