BCD køber mindre rejsebureau

forretningsrejsendeERHVERVSREJSEBUREAUER: Som led i BCD Travels vækst i Norden har det store erhvervsrejsebureau netop købt et svensk/norsk forretningsrejsebureau.

Svensk-norske Ticket Biz er blevet opkøbt af BCD Travel. “Med sit gode omdømme og fokus på mellemmarkedet inden for forretningsrejser, vil opkøbet af Ticket Biz supplere vores forretningskultur og vækstmål,” siger Stewart Harvey, BCD’s chef for bl.a. Europa, og tilføjer: ”Dette opkøb afspejler vores ønske om vækst og er med til at sikre BCD’s position på forretningsrejseområdet.”

Ticket Biz har ca. 150 ansatte til at håndtere forretningsrejser, herunder MICE-segmentet. Ticket Biz har ifølge BCD en årlig omsætning på omkring 180 mio. euro og har hovedkontor i Stockholm og rejsebureauer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Ticket Biz’ tidligere ejer, Braganza, et svensk holdingselskab med aktiviteter inden for ferierejser, forlystelsesparker og flyselskaber, vil fortsat være minoritetsaktionær efter overtagelsen.

”Vi er begejstrede for de vækstmuligheder, BCD Travel skaber for Ticket Biz, så vi kan vokse os stærkere i Norden,” siger Per G. Braathen, ejer af Braganza.

Ticket Biz vil fortsætte driften under eget varemærke, men som en forretningsenhed under BCD Travel.

BCD er på plads i 110 lande, har 11.000 medarbejdere og omsatte sidste år for over 24 milliarder dollars.