Nyheder fra hotelbranchen

I DAG OM CHOICE OG SCANDICEfter en lang periode med faldende belægning i København, melder Choice Hotels Denmark nu om en fremgang på 19% i belægningsprocenten for 1. kvartal 2004 sammenlignet med samme kvartal i fjor.“Vores forskellige udbud af hoteller, falder i kundernes smag. Markedssituationen taget i betragtning, er det vores opfattelse, at bunden er nået og markedet så småt er begyndt at vise positiv optimisme,” siger adm. direktør Thomas Westergaard fra Choice Denmark.
Choice Hotels Denmark har 10 hoteller i Storkøbenhavn, og med en kapacitet på godt 1.300 værelser i Storkøbenhavn, er Choice blandt de største udbydere på markedet.SCANDIC GIVER GRATIS ADGANG TIL INTERNETTET
Hotelkæden Scandic tilbyder nu – ifølge egne oplysninger – som den første hotelkæde i Danmark sine gæster ubegrænset gratis adgang til internettet fra hotelværelset. Der bliver i løbet af de næste måneder adgang til nettet fra minimum 20% af alle værelser samt fra alle konferencerum på kædens 20 hoteller i Danmark.
”I dag er nettet en naturlig del af vores hverdag. Derfor er det lige så naturligt at tilbyde adgang til internettet, som et tv på værelset eller aviser i receptionen,” siger Hans G. Frank, adm. direktør for Scandic i Danmark.”Vi har ikke vurderet, at det var nødvendigt med adgang til internettet fra alle værelser, men vi har suppleret med et kommunikationscenter på alle hoteller, så der er mulighed for at kommunikere med omverdenen,” siger Hans G. Frank.

Scandic-gæsterne skal bruge et såkaldt W-LAN kort for at koble sig op på det trådløse net.Scandic er ejet af Hilton. Der er 140 Scandic-hoteller i Norden, heraf 20 i Danmark.
Se mere på Scandics hjemmeside: scandic-hotels.dk

Skrevet af