250 mio. kr. til forbedring af mad på krydstogtskibe

Norwegian Cruise Line vil gøre det hele lidt bedre. “Vi revurderer meget af det, vi gør i dag,” sagde præsidenten Colin Veitch til omkring 200 journalister.



“Vi vil over en bred bank forbedrer madkvalitet, service og servering. Vi vil sætte mere fokus på freestyle gennem projekt Freestyle 2,0. Hvad maden angår, vil vi bruge 50 mio. dollars de næste to år til at gøre det at spise om bord på vore krydstogter til en virkelig oplevelse.



Flere rederier har valgt at spare på menuerne gennem ideforladte buffetter, stillet op i lange rækker. Vi går en andne vej og indretter særskilte stationer, hvor maden tilberedes. (amerikansk, japansk, asiatisk som det sker hos Holland-America, red.).



Vi vil også ønske vore gæster velkommen om bord med et glas champagne,” sluttede han.



De fremmødte var lige ved at glemme, at det nye skib blev navngivet Norwegian Gem under megen festivitas med mange unge kunstnere.

Skrevet af