Bedre håndtering af forretningsrejser

Løsningen er baseret på SAP Travel Management, der indeholder funktioner til håndtering af rejseomkostninger, mens Amadeus e-Travel Management henvender sig til virksomheder, som efterspørger rejsehåndteringssystemer, der er åbne og modulopbyggede og fungerer sammen med andre systemer.

”I mange virksomheder er rejser blandt de største omkostninger og flere ønsker at knytte økonomi- og HR-systemer sammen med rejsesystemet for at effektivisere rutinerne. Partnerskabet med SAP gør, at vi kan tilbyde en løsning, der opfylder disse behov, uden at virksomhederne skal indføre helt nye systemer”, siger Janchrister Egnefors, adm. direktør i Amadeus Scandinavia.

Den integrerede løsning betyder, at arbejdet kan automatiseres og f.eks. håndtering af omkostninger og udlæg går hurtigere. Det giver bedre overblik og kontrol med rejseomkostningerne, samt pålidelig statistik.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.