Bedste italienske spisested uden for Italien

Den danske Michelin-restaurant Era Ora på Christianshavn i København er blevet udnævnt til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien af det italienske gastronomiske magasin Gambero Rosso.

’Det var det den mest komplette kulinariske oplevelse, vi har nydt i 2017’, hedder det ifølge jyllands-posten.dk bl.a. i magasinets begrundelse.

Ejeren af Era Ora, Elvio Milleri, skriver på Facebook, at det er ’det største, vi har opnået i vores 34 år. Tak til alle jer, der troede på denne italienske drøm i Danmark’.

Elvio Milleri åbnede Era Ora i 1983 sammen med sin kone, Edelvita Santos da Silva. I 1997 fik restauranten sin Michelin stjerne, som den har haft siden.

Magasinet Gambero Rosso udnævnte i januar mlig restauranten til at være den bedste italienske restaurant i København.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.