Bedstemor er nået til Canada

Karen Østerbye, PR og marketing projekt manager for Icelandair Scandinavia i København kan fortælle, at sagen blev løst dagen efter, hvor den ældre dame fløj til Toronto og var opgraderet på hele rejsen. 

Karen Østerbye forklarer, at de canadiske myndigheder har meget strikse krav til, at alle papirer og dokumenter skal være i orden ved indrejse til Canada. Hvis det viser sig, at et flyselskab har ladet en passager med ufuldstændig dokumentation rejse til Canada, bliver flyselskabet gjort ansvarlig med bøder m.m. som konsekvens.

”Der er nogle punkter som check-in personalet, i dette tilfælde SAS, skal være opmærksomme på ved selve check-in proceduren f.eks. lille bagagemængde i forhold til rejseperioden, udenlandsk navn, dårlige sprogkundskaber m.m. I den konkrete sag var flere af disse punkter opfyldt, men de opklarende spørgsmål blev først stillet ved gaten og ikke ved check-in, hvilket ikke er i henhold til procedurerne”, fortæller hun.

Den pågældende passager rejste til Toronto med Icelandair tirsdag, dagen efter planlagt afgang, men til gengæld opgraderet hele vejen til Toronto.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.