Behov for flere piloter i SAS

Ifølge koncerndirektør John Dueholm stiger aktiviteten med 7-8% og det betyder, at man skal ud på markedet og ansætte nye piloter og besætningsmedlemmer, skriver epn.dk.

 

Og det bliver billigere for det skandinaviske flyselskab end for blot nogle år siden, for en SAS-pilot på de interkontinentale ruter koster mindre i 2011 end i 2009, da pilotomkostningerne er faldet med 31%. John Dueholm understreger, at piloterne gik foran, da der skulle skæres ned, og det derfor er en glæde igen at kunne skabe arbejdspladser for dem.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.