Åbent Hus på Crowne Plaza

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et nyt internationalt firestjernet hotel tæt på både lufthavn og centrum. Hotellet har et stort ball room og et separat mødehus på i alt 3.500 kvadratmeter –  alt med topmoderne udstyr og teknologi beregnet på alle typer af møder.

 

Med sine 366 værelser i skandinavisk design, restauranten Storm og baren Still, et up to date business center og vel udstyret fitnesscenter, er Crowne Plaza Copenhagen Towers klar til at byde velkommen.

 

Hotellet holder åbent hus i perioden 18.-23.januar mellem klokken 9 og 17. Her er der mulighed for at se mødelokalerne med forskellige opsætninger, hotellets forskellige værelser og de mange andre faciliteter. Det giver mulighed for med egne øje se og opleve, hvorfor Crowne Plaza Copenhagen Towers kan være det helt rigtige sted for dit næste møde.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.