Besøgsrekord i svenske forlystelsesparker

Foto: Gröna Lund.

Koncernen Parks and Resorts kan for tredje år i træk fremlægge historiske besøgstal, da rekorderne fra både 2015 og 2016 igen er overgået.

Efter en fin sommersæson kunne man til og med 1. oktober opgøre 2.910.304 besøgende og dermed slå den tidligere besøgsrekord på 2.857.665 gæster i 2016.

Parks and Resorts Scandinavia, der består af Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik og Skara Sommarland, fortsætter den positive trend for besøgstal. ”Siden 2006 har vi investeret godt 1,6 milliarder svenske kroner i nye attraktioner, vores dyreparker, restauranter og i miljøet. Alle overskud og mere end det, geninvesteres i vores parker, noget vi nu ser give resultat”.

”Vi har mange nye spændende projekter både på kort og langt sigt”, siger Christer Fogelmarck, koncernchef for Parks and Resorts.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.