Best Western får besøg af ildsjæl

Anja LovénHOTELLER: Der er 250 på ventelisten, når Anja Lovén på torsdag kommer til Best Western Hotel Hebron i København og holder foredrag om at følge sin drøm om bl.a. at hjælpe Afrikas Heksebørn.

Anja Lovén blev verdenskendt på de sociale medier, da hun midt på en vej gav en fuldstændig afpillet lille dreng noget af sin vandflaske. Han var et såkaldt ‘heksebarn’ forladt af alt og alle, også sin familie, men blev reddet af Anja Lovén.

Arrangementet på Best Western-hotellet i København blev fyldt op på få minutter, og der er over 250 personer på Venteliste.

Best Western Hotels & Resorts har valgt at holde dette gratis arrangement på Best Western Hotel Hebron i København med henblik på, at de indbudte bruger en skilling på dette formål.

Anja Ringgren Lovén er ildsjælen bag foredraget. Hun opsagde sin stilling som butikschef i 2011 for at rejse til Afrika. Her oplevede hun en så ekstrem fattigdom og sult, at hun besluttede sig for, resten af sit liv, at kæmpe imod fattigdom og sult i Afrika.

Hun har etableret sin egen nødhjælpsorganisation DINNødhjælp, og i dag bor og arbejder hun i Nigeria, hvorfra hun driver sit eget børnehjem. Hendes mærkesag er Afrikas heksebørn, som grundet overtro bliver udstødt af familien.

Hendes foredrag handler om overtroen i Nigeria, livet på hendes børnehjem, og om at træffe valg med hjertet.

Læs mere på hjemmesiden: dinnoedhjaelp.dk eller på Facebook: DinNoedhjaelp