Best Western lancerer SureStay

BW Plus Hotel Heyde.

BW Plus Hotel Heyde.

Best Western Hotels & Resorts står bag SureStay Hotels, der er opdelt i tre hoteltyper: SureStay Hotel, SureStay Plus Hotel og SureStay Signature Collection. Samtlige typer henvender sig til det trestjernede hotelsegment.

Fordelene for hotelejere, der tilslutter sig SureStay er bl.a. at de får adgang til Best Western Hotels & Resorts OTA-aftaler, de globale distributionskanaler, web- og mobil-bookingmodul samt 70 års brancheerfaring. Herudover får hotellerne support fra et globalt salgsteam med fokus på både forretnings- og fritidsrejsende.

For at kvalificere sig til at være et SureStay hotel kræves som minimum en gæsterating på 3,5 på TripAdvisor.

”Vi vil med SureStay skabe en gruppe hoteller, der får adgang til en global hotelkædes fordele uden nødvendigvis at skulle tilpasse sin virksomhed ift. specifikke standarder og systemer”, siger Johan Kukacka, CEO, Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien”.

”Det vil være enkelt at indgå en franchiseaftale med SureStay Hotels, og vi ser et stort potentiale i Skandinavien. Der er et stort antal hoteller indenfor dette segment, som i dag ikke har noget kædetilhørsforhold eller tilhører en mindre, lokal hotelkæde, som mangler de udviklingsmuligheder som Best Western kan tilbyde”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.