Best Western opgraderer i Fredericia

Fulde huse og vækst i Trekantsområdet har skabt grundlag for at opgradere og udvide Hotel Fredericia, som får tilføjet et Plus i navnet og indvier en ny fløj.

Hotellet hedder fremover Best Western Plus Hotel Fredericia. Fælles for Plus-hotellerne er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

”Vi kan nu tilbyde en højere standard i alle detaljer. Som gæst kan man forvente en bedre oplevelse i værelsernes standard, faciliteter og personlig service”, siger direktør Einar Kring.

Samtidig indvier hotellet i starten af februar en ny fløj med 41 værelser, et loungeområde og to moderne møde- og konferencelokaler. 33 nye dobbeltværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan.

Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts: ”Hotel Fredericia har i flere år investeret mange penge og ressourcer i at skabe et hotel- og konferenceprodukt af højeste kvalitet. Med de nye faciliteter og det personlige værtskab er hotellet en god repræsentant for vores Plus-kategori.”

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.