Best Western opgraderer i Fredericia

Fulde huse og vækst i Trekantsområdet har skabt grundlag for at opgradere og udvide Hotel Fredericia, som får tilføjet et Plus i navnet og indvier en ny fløj.

Hotellet hedder fremover Best Western Plus Hotel Fredericia. Fælles for Plus-hotellerne er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

”Vi kan nu tilbyde en højere standard i alle detaljer. Som gæst kan man forvente en bedre oplevelse i værelsernes standard, faciliteter og personlig service”, siger direktør Einar Kring.

Samtidig indvier hotellet i starten af februar en ny fløj med 41 værelser, et loungeområde og to moderne møde- og konferencelokaler. 33 nye dobbeltværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan.

Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts: ”Hotel Fredericia har i flere år investeret mange penge og ressourcer i at skabe et hotel- og konferenceprodukt af højeste kvalitet. Med de nye faciliteter og det personlige værtskab er hotellet en god repræsentant for vores Plus-kategori.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.