Best Western overtager Sweden Hotels

Sweden Hotels.

Best Western Hotels & Resorts har erhvervet Sweden Hotels for at styrke kædernes konkurrenceevne og være på forkant med digitalisering, kunderelationer og indkøb. Sammenlagt er netværket størst i Sverige med 138 hoteller.

Kæderne deler visionen om at gøre privatejede og individuelle hoteller mere fremgangsrige og at tilbyde et personligt og lokalt alternativ. Med denne sammenlægning vil Sweden Hotels få tilgang til BWHR moderne digitale platform, globale distributionssystemer og loyalitetsprogrammer.

”Med denne sammenlægning vil vi nu være i stand til at hjælpe hotellerne endnu bedre på områder som distribution, markedsføring, indkøb og salg”, siger Jenny Bänsch Larsson, bestyrelsesformand for Sweden Hotels.

”At overtage Sweden Hotels er en strategisk vigtig beslutning og en naturlig udvikling for os”, siger Johan Kukacka, CEO for BWHR i Skandinavien. ”Som Sveriges største hotelkæde kan vi skabe gode forudsætninger for at udvikle kæden og levere endnu stærkere resultater for vores hoteller”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.