Best Western overtager Sweden Hotels

Sweden Hotels.

Best Western Hotels & Resorts har erhvervet Sweden Hotels for at styrke kædernes konkurrenceevne og være på forkant med digitalisering, kunderelationer og indkøb. Sammenlagt er netværket størst i Sverige med 138 hoteller.

Kæderne deler visionen om at gøre privatejede og individuelle hoteller mere fremgangsrige og at tilbyde et personligt og lokalt alternativ. Med denne sammenlægning vil Sweden Hotels få tilgang til BWHR moderne digitale platform, globale distributionssystemer og loyalitetsprogrammer.

”Med denne sammenlægning vil vi nu være i stand til at hjælpe hotellerne endnu bedre på områder som distribution, markedsføring, indkøb og salg”, siger Jenny Bänsch Larsson, bestyrelsesformand for Sweden Hotels.

”At overtage Sweden Hotels er en strategisk vigtig beslutning og en naturlig udvikling for os”, siger Johan Kukacka, CEO for BWHR i Skandinavien. ”Som Sveriges største hotelkæde kan vi skabe gode forudsætninger for at udvikle kæden og levere endnu stærkere resultater for vores hoteller”.