Zaplox skal fremover levere en række teknologiske løsninger til de skandinaviske Best Western-hoteller. PR-foto: Zaplox.

Best Western tilbyder medlemshoteller ny teknologi

Den svenske Zaplox-koncern, der leverer teknologiløsninger til blandt andet hoteller, går i samarbejde med Best Western Hotel Group Scandinavia om digitale løsninger til BW-hoteller.

En af verdens største hotelkæder for privatejede samarbejdende hoteller, BW Hotel Group, har foreløbig 13 hoteller i Danmark, 165 i Skandinavien og samlet over 4.700 hoteller i mere end 100 lande verden over.

Nu tilbyder Best Western sine samarbejdende hoteller i Skandinavien adgang til forskellige digitale gæsteløsninger fra den svenske IT-virksomhed Zaplox. Zaplox skal som led i en treårig aftale med de 165 skandinaviske Best Western-hoteller med i alt over 15.000 hotelværelser, tilbyde flere teknologiske muligheder.

Blandt disse er, at de skandinaviske BW-hoteller fremover kan tilbyde sine hotelgæster en ”digital gæsterejse” via Zaplox’ løsninger, der for eksempel tilbyder mulighed for at bruge gæstens mobiltelefon som nøglekort ligesom Zaplox er leveringsdygtig i en række PMS-systemer, Property Management Systems.

Blandt Zaplox’ løsningsmodeller er Zaplox Mobile Key App, Zaplox Mobile Guest App og Zaplox Kiosk, sidstnævnte tager sig af check-in, check-out, betaling og udskrivning af nøglekort.

Zaplox er en vigtig brik
I pressemeddelelsen fra Best Western og Zaplox siger Zaplox’ norske koncernchef, Even Frydenberg: ”Det glæder os, at BWH Hotel Group Scandinavia har valgt Zaplox som partner til at levere fleksible mobile ”guest journey solutions.” Vi håber inden for de kommende 12 måneder, at mindst 40 BWH-hoteller i Skandinavien vil tilbyde vores løsninger med blandt andet Zaplox Kiosk ved check-in.”

Even Frydenberg var i øvrigt mellem 2017 og 2019 koncernchef for Nordens største hotelgruppe, Scandic Hotels.

Og i pressemeddelelsen siger Johan Michelsen, administrerende direktør for BWH Hotel Group Scandinavia: ”Best Western planlægger en storstilet forøgelse af muligheder for digitale løsninger, og i den forbindelse bliver partnerskabet med Zaplox en vigtig brik.”

BWH Hotel Group tæller tre primære hotelselskaber, nemlig WorldHotels Collection, Best Western Hotels & Resorts og SureStay Hotel Group. BWH Hotel Group, der er franchiseorganisation, fungerer som paraplyorganisation for BW-gruppens i alt 17 hotelvaremærker.

Relaterede artikler:

Grønland får første internationale hotelkæde

Hoteller og fagforening får ”moderne overenskomst”

”Skulle jeg forfølge min drøm, skulle det være nu”