Bilister spilder penge på parkering

Essencius for EasyPark

Essencius for EasyPark

TURISME: Parkeringsappen EasyPark vil gerne have flere til at bruge dens app – det vil spare forbrugerne penge, hedder det.

Parkering er for de fleste forbundet med besvær og tidsspild og i mange tilfælde også at smide penge ud af vinduet ved parkering.

Alligevel hænger de fleste bilister fast i gamle vaner og bruger stadig i stor stil p-automaterne frem for parkeringsapps, selv om der er tid og penge at spare ved at benytte en parkeringsapp.

44 pct. af danskerne smider for mange penge i p-automaten i angst for at få en bøde, hævder en analyse fra Opeepl for EasyPark blandt 1.001 danskere med kørekort.

P-automater bliver sværere at finde, fordi de nedlægges på stribe. I Aarhus oprettes der nye parkeringszoner uden p-automater, og København har netop nedlagt 800 p-automater.

Alligevel bruger 64 pct. af danske bilister primært p-automater, når de betaler.

Men danske bilister kan spare tid og penge med få klik: Med EasyParks parkeringsapp kan man starte, stoppe og forlænge parkering, uanset hvor man er – og man betaler kun for den tid, man reelt bruger, hedder det fra EasyPark, der tilføjer: Alligevel betaler kun 13 pct. parkering med en app.