Bilister spilder penge på parkering

3
Essencius for EasyPark
Essencius for EasyPark

TURISME: Parkeringsappen EasyPark vil gerne have flere til at bruge dens app – det vil spare forbrugerne penge, hedder det.

Parkering er for de fleste forbundet med besvær og tidsspild og i mange tilfælde også at smide penge ud af vinduet ved parkering.

Alligevel hænger de fleste bilister fast i gamle vaner og bruger stadig i stor stil p-automaterne frem for parkeringsapps, selv om der er tid og penge at spare ved at benytte en parkeringsapp.

44 pct. af danskerne smider for mange penge i p-automaten i angst for at få en bøde, hævder en analyse fra Opeepl for EasyPark blandt 1.001 danskere med kørekort.

P-automater bliver sværere at finde, fordi de nedlægges på stribe. I Aarhus oprettes der nye parkeringszoner uden p-automater, og København har netop nedlagt 800 p-automater.

Alligevel bruger 64 pct. af danske bilister primært p-automater, når de betaler.

Men danske bilister kan spare tid og penge med få klik: Med EasyParks parkeringsapp kan man starte, stoppe og forlænge parkering, uanset hvor man er – og man betaler kun for den tid, man reelt bruger, hedder det fra EasyPark, der tilføjer: Alligevel betaler kun 13 pct. parkering med en app.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Bilister spilder penge på parkering"

Notify of
avatar
Anders
Anders

Reklame eller nyhedsartikel?

Henrik Hansen
Henrik Hansen

Information/nyhed. Det har intet med reklame at gøre – det ikke skyggen af et logo eller lign.

Nico
Nico

Det er helt absurd alle de informationer Easypark vil trække ud af min telefon! Vi er enige om jeg bare skal parkere en bil? Derfor er deres app parkeret for mit vedkommende…

wpDiscuz