Billetløs rejsende skylder DSB 630.000 kroner

enmandsbetjent togEn 22-årig mand fra Slagelse er netop er blevet sigtet for konsekvent at rejse med toget uden billet. Han har tilsyneladende brugt de mange togture til at komme på arbejde. Han risikerer fængsel i op til et halvt år.

843 gange er han taget for at rejse uden billet de seneste fire år, og da han ikke har betalt en eneste af dem, har politiet sigtet ham med et erstatningskrav på omkring 630.000 kroner, oplyser politikommissær Jens Christiansen fra Slagelse Lokalpoliti, til TV2.

Manden er sigtet for at overtræde straffelovens §298, der handler om at tilsnige sig adgang til offentlig befordring uden erlæggelse af den fastsatte betaling.

Under afhøring hos lokalpolitiet fortalte han, at han har svært ved at betale. Han bor i Slagelse, men har især benyttet toget til hovedstadsområdet.

Den 22-årige mand har bopæl i Slagelse, men har ifølge Jens Christiansen fortrinsvis transporteret sig til sin arbejdsplads i hovedstadsområdet.

Aske Wieth-Knudsen, chef for forretningsudvikling hos DSB siger, at det ikke er første gang, at der er sådan en sag: ”Der er enkelte, som har stor gæld til os”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.