Billigere at flyve langt fra Billund end fra Hamborg

Der er rekordbillige flybilletter fra Billund Lufthavn. Prisen til New York og Bangkok fra Billund er i laveste niveau nogensinde. Det viser et pristjek fra travelmarket.dk.

De billige priser fra Billund bekræfter en anden tendens i de månedlige pristjek. Traditionelt har det været billigere at flyve til interkontinentale destinationer fra Hamborg end fra Billund. Denne tendens er nu vendt, hvor der er i 2016 var næsten dødt løb, viser de første fire pristjek i 2017, at gennemsnitsprisen for 10 interkontinentale destinationer har været billigere fra Billund lufthavn end fra Hamborg Lufthavn.

Der er intens konkurrence på de interkontinentale ruter, og samtidig udvider flere af de store flyselskaber deres kapacitet på de mest populære destinationer. I det seneste pristjek er der rekordbillige flybilletter med afrejse i uge 16 fra Billund til Bangkok til 3.100 kroner t/r inkl. skatter og afgifter, og prisen for en returbillet til New York er fundet til 2.147 kroner.

“Jeg forventer, at udviklingen fortsætter det kommende års tid, og vi vil se yderligere prisfald. Men man skal som forbruger huske, at der kan være store forskelle i priserne og forbindelserne fra de forskellige lufthavne, og derfor anbefaler jeg, at man altid afsøger markedet for priser fra flere lufthavne,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk

Tjekker man gennemsnitsprisen for de interkontinentale destinationer fra Billund, Aalborg, København og Hamborg er København fortsat billigst, men forskellen er blevet mindre med årene. I 2017 er priserne 384 kroner billigere, i modsætning til 2012, hvor prisforskellen var 805 kroner. Så tillægger man prisen for en togbillet eller en køretur over Storebæltsbroen, så vil Billund ofte være det billigste valg, hvis man bor i Jylland eller på Fyn.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.