Billigere at leje elbil end benzinbil

TURISME: For at gøre det mere attraktivt at vælge en elbil frem for en benzinbil, går Sixt Biludlejning og energiselskabet EON sammen om at tilbyde elbiler med alt inklusiv.

I løbet af årets første halvdel er der solgt færre end 200 elbiler og langt over 100.000 fossilbiler. For at puste liv i den grønne omstilling, samler Sixt og EON nu alle omkostninger til billeje og opladning i en fast månedlig ydelse, som gør elbilen billigere end en tilsvarende benzinbil. Med tilbuddet sparer kunder op til 10.000 kr. over en et-årig periode, oplyser Sixt.

”Vi vil fjerne barrierer og bekymringer for danskere, der overvejer at anskaffe en elbil. Selv om vi har ladeløsningerne og et landsdækkende ladenetværk, er elbilmarkedet stort set gået i stå. Derfor er der brug for nytænkning for at få genstartet elbilsalget,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i EON.

 

x

Læs Også

Forsikringsselskab: Vælg ikke selvrisiko ved billeje

Det er som regel ikke nødvendigt at tegne selvrisikoforsikring, når man lejer bil. Det er penge ud af vinduet, siger dansk rejseforsikringsselskab.

200 nye DriveNow-biler i Københavns gader

Yderligere 200 biler fra DriveNow blev mandag lukket ud på vejene i og omkring København, hvilket øger selskabets samlede bybilsflåde med 50 procent.

Biludlejningsselskab undskylder til kunde

Europcar i Frankrig opkrævede overdrevet beløb for skade på en udlejningsbil. Efter britisk forbrugermagasin gik ind i sagen blev regningen sænket dramatisk.

Bonusfreaks lejer bil for få at billige point hos SAS

Til udgangen af april kan der hos Avis optjenes 14 gange flere EuroBonus-point end normalt til brug hos SAS . Det kan dermed betale sig at leje en bil uden af benytte den.

Biludlejning på Cuba er ikke nær så stort et problem som i USA

TURISME: Man skal blot køre om dagen. Dansk bureauchef mener til gengæld, at der ofte er tale om rent bondefangeri USA, og at udlejningsselskaberne har moralsk pligt til at rydde op.

Biludlejningsgigant køber selskab med dårligt ry

TURISME: Et af verdens største biludlejningsfirmaer overtager ’Europas største lavprisbiludlejningsselskab’. Men det købte selskab kritiseres ofte og måtte for nylig betale millionbøde til EU for ’aggressiv markedsføring’. Køberen overtog for nylig Danmarks største biludlejer.