Billigere at leje elbil end benzinbil

TURISME: For at gøre det mere attraktivt at vælge en elbil frem for en benzinbil, går Sixt Biludlejning og energiselskabet EON sammen om at tilbyde elbiler med alt inklusiv.

I løbet af årets første halvdel er der solgt færre end 200 elbiler og langt over 100.000 fossilbiler. For at puste liv i den grønne omstilling, samler Sixt og EON nu alle omkostninger til billeje og opladning i en fast månedlig ydelse, som gør elbilen billigere end en tilsvarende benzinbil. Med tilbuddet sparer kunder op til 10.000 kr. over en et-årig periode, oplyser Sixt.

”Vi vil fjerne barrierer og bekymringer for danskere, der overvejer at anskaffe en elbil. Selv om vi har ladeløsningerne og et landsdækkende ladenetværk, er elbilmarkedet stort set gået i stå. Derfor er der brug for nytænkning for at få genstartet elbilsalget,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i EON.

 

x

Læs Også

Sixt får nyt koncept

BILUDLEJNING: Smart Start er nyt tilbud til Sixts bedste kunder, der nu for første gang præsenteres udenfor Tyskland - i Københavns Lufthavn. ”Smart Start kan sammenlignes med fast track,” siger firmaets chef i Danmark. Sixt får snart sit 23. danske udlejningskontor.

Avis får 200 flere elbiler

TURISME: Avis & Budget Biludlejning i Danmark kommer nu op på 900 elbiler – i alt har det over 2.500 udlejningsbiler.

FDM kritiserer biludlejningsselskaber

TURISME: ”Overpris for leje af autostole, prisen er næsten dyrere i udlandet end selve bilen,” lyder det fra FDM, der roser biludlejerne for rimelige priser i Danmark.

Ryanair sagsøger Hertz

TURISME: Hertz Biludlejning har været eneleverandør af udlejningsbiler på Ryanairs hjemmesider. Men nu har Hertz med omgående virkning opsagt aftalen, Hertz er trist over, at Ryanairs ydelser kan bookes via reservationssystemer. Ryanair er uforstående.

EU undersøger biludlejningsfirmaer

BILUDLEJNING: Stigende klager om ugennemsigtige priser og lejevilkår har fået Europas førende biludlejningsselskaber til at acceptere, at EU kigger dem efter, bl.a. i deres ageren overfor kunderne.

Biludlejere mærker ikke VW-skandale

BILUDLEJNING: Tyske VW, verdens største bilproducent, har snydt med udledning fra sine dieselbiler, hvor Volkswagen har puttet snydesoftware i for at skjule mængden af NOx-gasser i USA. Men det berører ikke biludlejningen i Danmark.