Billigere at leje elbil end benzinbil

TURISME: For at gøre det mere attraktivt at vælge en elbil frem for en benzinbil, går Sixt Biludlejning og energiselskabet EON sammen om at tilbyde elbiler med alt inklusiv.

I løbet af årets første halvdel er der solgt færre end 200 elbiler og langt over 100.000 fossilbiler. For at puste liv i den grønne omstilling, samler Sixt og EON nu alle omkostninger til billeje og opladning i en fast månedlig ydelse, som gør elbilen billigere end en tilsvarende benzinbil. Med tilbuddet sparer kunder op til 10.000 kr. over en et-årig periode, oplyser Sixt.

”Vi vil fjerne barrierer og bekymringer for danskere, der overvejer at anskaffe en elbil. Selv om vi har ladeløsningerne og et landsdækkende ladenetværk, er elbilmarkedet stort set gået i stå. Derfor er der brug for nytænkning for at få genstartet elbilsalget,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i EON.

 

x

Læs Også

Avis får ny teknologi i svenske udlejningsbiler

Biludlejningsfirmaet Avis installerer Bluetooth håndfriudstyr fra Sony Ericsson i 300 af sine lejebiler i Sverige.

Danmark får første biludlejningsautomat

TURISME: Hertz Biludlejning har fået Danmarks første automat, hvor kunderne uden for kontorets normale åbningstid kan hente deres i forvejen bestilte bil.

Sixt får bedre adresse i Aarhus

BILUDLEJNING: Tyske Sixt flytter fra Sønder Allé i Aarhus til mere central placering på Margrethepladsen i den centrale del af byen.

Sixt får nyt koncept

BILUDLEJNING: Smart Start er nyt tilbud til Sixts bedste kunder, der nu for første gang præsenteres udenfor Tyskland - i Københavns Lufthavn. ”Smart Start kan sammenlignes med fast track,” siger firmaets chef i Danmark. Sixt får snart sit 23. danske udlejningskontor.

Avis får 200 flere elbiler

TURISME: Avis & Budget Biludlejning i Danmark kommer nu op på 900 elbiler – i alt har det over 2.500 udlejningsbiler.

FDM kritiserer biludlejningsselskaber

TURISME: ”Overpris for leje af autostole, prisen er næsten dyrere i udlandet end selve bilen,” lyder det fra FDM, der roser biludlejerne for rimelige priser i Danmark.