Billigere med SAS på dansk indenrigs

ATR-72-600-SASFrem til 17. februar sælger SAS sine klippekort med 40 indenrigsrejser i Danmark for 30.000 kr. til Billund og Aarhus – det er en rabat på 47%. Prisen sænkes kun 6 % på Aalborg. SAS har på årsplan ca. 11.600 flyvninger på dansk indenrigs.

Nu vil SAS fremme indenrigsrejsen og halverer prisen på klippekort – samtidig kan SAS formentlig også tage kunder fra Norwegian, som SAS konkurrerer med på Danmarks største indenrigsrute, København-Aalborg.

Prisreduktionen på de 47 % kommer på ruterne fra København til Billund og Aarhus; prisen er i forvejen lavere på København-Aalborg; så hér sænkes prisen kun seks pct. for at komme ned på de 30.000 kr.

”Rejsende til og fra danske lufthavne har behov for en smidig og effektiv rejse, samt ikke mindst for fleksibilitet. Med klippekortet, SAS Travel Pass, kan enkeltrejsen gøres for 750 kr. for en fleksibel billet med samme fordele som SAS premiumprodukt, SAS Plus. Klippekortet kan bruges til indenrigsrejser mellem Aalborg, Aarhus, Billund og København,” oplyser SAS.

Direktør i SAS for infrastruktur, Lars Wigelstorp Andersen: ”SAS er gået forrest, når det gælder udviklingen af dansk luftfart og tilgængeligheden til glæde for dansk erhvervsliv og institutioner. Vi har længe haft ønske om, at man fra politisk hold støtter en vækstdagsorden for luftfart og er derfor glade for, at regeringen har sat luftfart på dagsordenen og i dag lancerer en række initiativer for en national luftfartsstrategi.”

”SAS vil naturligvis også tage vores del af opgaven med at udvikle dansk luftfart, nu hvor det konkrete arbejde er skudt i gang. Derfor kommer vi med dette særligt attraktive tilbud til indenrigspendlere.”

Klippekortet SAS Travel Pass indeholder 40 rejser og kommer nu til at koste 30.000 kr. – en rabat på 47% for rejsende til og fra Billund, Aarhus og København. Klippekortet er tidligere testet blandt rejsende til og fra Aalborg og København.

”Med klippekortet får kunden fleksible billetter med mulighed for ombooking lige op til afgang, adgang til Fast Track og lounge-adgang. Rejser kunden yderligere fem gange oven i de 40, klippekortet giver adgang til, optjenes et EuroBonus Guldkort.”

SAS har på sine tre indenrigsruter i Danmark op til ni daglige afgange mellem København og Aalborg i begge retninger, op til otte daglige mellem København og Aarhus og op til fem daglige afgange mellem København og Billund i begge retninger.