Billund-Bornholm åbner igen

Skærtorsdag starter DAT igen ruten fra Bornholm til Billund. Ruten bliver fløjet hver torsdag, fredag, lørdag og søndag resten af året.

”Efter de seneste år med succes på ruten, har vi i år udvidet med flere afgange. Vi flyver torsdag, fredag, lørdag og søndag resten af året. Faktisk er der 33% flere sæder til salg i år end sidste år. Flyene er på flere afgange næsten fyldt, og salget går rigtig godt. Målet er stadig at etablere en helårsrute mellem Billund og Bornholm,” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.

”Med Billund – Bornholm ruten, har Bornholm fået en infrastruktur, der styrker turismen. Fra vores undersøgelser ved vi, at rigtig mange jyder gerne vil til Bornholm, så er det et stort plus, at turen kan gøres på lidt over en time”, siger Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm.

DAT gør det også nemmere for nordjyderne at komme til Bornholm. Den 15. juni starter selskabet flyvninger mellem Aalborg og Bornholm: ”Ruten fra Aalborg til Bornholm starter i uge 24 og flyves til uge 37 hver torsdag og søndag,” siger Jesper Rungholm.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.