Billund får fly til Zanzibar

tanzania, Zanzibar, ferieTURISME: To gange i februar næste år og en gang i marts flyver Primera Air med mellemlanding i Egypten danske charterturister fra Billund Lufthavn til øen Zanzibar udfor Tanzanias kyst.

I snit tager en rejse fra Billund Lufthavn til Zanzibar i dag 19 timer med flere stop undervejs. Det er fortid, for en kort periode, næste vinter, hvor Bravo Tours tilbyder tre, næsten, direkte flyvninger hver anden uge til øen i Det Indiske Ocean.

”Jeg tror på Zanzibar som rejsemål. Det er en eksotisk destination med masser af historie og bestemt ikke kun en lang badeferie,” siger Bravo Tours adm. direktør, Peder Hornshøj, til standby.dk

To gange i februar næste år og en gang i marts, vil Bravo Tours’ familiemedlem Primera Air med en af sine Boeing B737 flyve til Zanzibar – der bliver mellemlanding for at få tanket op i egyptiske Hurghada, hvorefter flyet fortsætter til Zanzibar.

”Zanzibar har længe toppet min ønskeliste over rejsemål – med hvide sandstrande og blåt hav. Og så er der mange oplevelser – dyr, natur og historie i hovedstaden, Stone Town,” siger Peder Hornshøj og tilføjer: ”I forbindelse med Bravo Tours to ugers rejser til Zanzibar bliver det muligt at nyde nogle dage på Zanzibar og så flyve ca. 12 minutter til savannen i selve Tanzania. Her kan man tage to, tre eller otte safaridage med dyre- og naturoplevelser.”

Peder Hornshøj tror, at nyheden Zanzibar kan være en forløber til en fast charterafgang. ”Zanzibar har potentiale til at blive en succes og en fast del af vores vinterkatalog,” siger han.