Billund får ny rute til Bruxelles

Helle Lydum Pedersen.

Helle Lydum Pedersen.

FLYSELSKABER: Med starten af sommerprogrammet begynder Star Alliance-medlemmet Brussels Airlines fra marts næste år at flyve to gange på hverdage mellem Bruxelles og Billund. Brussels Airlines’ landechef i Danmark er netop blevet chef for Skandinavien.

For anden gang på et døgn oplyser et medlem af Lufthansa-gruppen, at det åbner en ny rute til Jylland. I går fortalte Lufthansa, at man sidst i marts starter mellem Frankfurt og Aalborg Lufthavn – nu kommer nyheden om, at Brussels Airlines åbner ny rute fra Bruxelles til Billund Lufthavn. Ruten flyves i forvejen af danske Sun-Air.

”Fra starten af sommerprogrammet begynder vi at flyve to gange på hverdage og en gang såvel lørdag som søndag med Q400-propelfly med plads til 70 passagerer på business class, Flex og economy class – afgangene ligger allerede i reservationssystemerne,” siger landechef for Brussels Airlines i Danmark, Helle Lydum Pedersen, til standby.dk.

44-årige Helle Lydum Pedersen kom til Brussels Airlines i 2003 og er netop blevet udnævnt til selskabets chef for Skandinavien.

Den nye rute til Billund flyves af engelske FlyBe med fly malet i Brussels Airlines’ farver. Brussels Airlines har fire fly på hverdage mellem Bruxelles og København. 60 pct. af Star Alliance-medlemmets passagerer skal til Bruxelles, 20 pct. rejser videre til Afrika og de sidste 20 pct. skal videre indenfor Europa. Rejsebureauer booker 80 pct. af selskabets billetter.

Brussels Airlines, som Lufthansa ejer 45 pct. af, har 3.500 medarbejdere, 44 fly og 250 daglige flyvninger, primært til op til de ca. 60 europæiske destinationer, ligesom selskabet har lidt over 20 langruter – navnlig til Afrika, men også hele året til New York JFK samt i sommerhalvåret til Washington DC.

På langruterne med selskabets Airbus A330 tilbydes business class med fladsenge. Brussels Airlines har fire klasser på sine fly, Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast and Bizz&Class.

Sponsoreret link:
Rejser du ofte fra Billund Lufthavn? – Og vil du sammenligne priser på rejser fra Billund? På Travelmarket.dk finder du både rejser og afbudsrejser fra Billund Lufthavn.