Billund Lufthavn får en stribe nye ruter

primera airFra sommeren 2016 vil Primera Air flyve deciderede rutefly fra Billund Lufthavn.

Det bliver til nye rejsemål som Nice, Venedig og Faro og med øget dækning til Paris og Barcelona. Betjeningen af Mallorca, Antalya, Malaga, Kreta og Varna udvides.

Hvor Primera Air hidtil primært har fløjet med chartergæster for bl.a. søsterselskabet Bravo Tours, bliver selskabet nu også direkte ruteoperatør og giver vestdanskerne nye og fleksible muligheder for at komme ud i verden.

Det er snart mange år siden, Billund har haft direkte fly til Nice. Også Venedig og Faro vender tilbage på lufthavnens rutekort. De nye ruter er blevet mulige efter Primera Air har placeret yderligere et fly i Billund Lufthavn.

Lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen: ”Vi er glade for de nye destinationer på rutekortet. Nice har længe stået højt på passagerernes ønskeliste, og Venedig og Faro er med til at gøre billedet af Vestdanmarks internationale lufthavn endnu bedre.”

Primera Air vil supplere sine eksisterende afgange til Mallorca, Antalya og Malaga med yderligere tre ugentlige afgange, Kreta med yderligere to ugentlige afgange og Varna i Bulgarien med yderligere en ugentlig afgang.

Herudover vil flyselskabet til sommer indsætte to ugentlige afgange til henholdsvis Charles de Gaulle i Paris og El-Prat i Barcelona.