Billund Lufthavn får en stribe nye ruter

primera airFra sommeren 2016 vil Primera Air flyve deciderede rutefly fra Billund Lufthavn.

Det bliver til nye rejsemål som Nice, Venedig og Faro og med øget dækning til Paris og Barcelona. Betjeningen af Mallorca, Antalya, Malaga, Kreta og Varna udvides.

Hvor Primera Air hidtil primært har fløjet med chartergæster for bl.a. søsterselskabet Bravo Tours, bliver selskabet nu også direkte ruteoperatør og giver vestdanskerne nye og fleksible muligheder for at komme ud i verden.

Det er snart mange år siden, Billund har haft direkte fly til Nice. Også Venedig og Faro vender tilbage på lufthavnens rutekort. De nye ruter er blevet mulige efter Primera Air har placeret yderligere et fly i Billund Lufthavn.

Lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen: ”Vi er glade for de nye destinationer på rutekortet. Nice har længe stået højt på passagerernes ønskeliste, og Venedig og Faro er med til at gøre billedet af Vestdanmarks internationale lufthavn endnu bedre.”

Primera Air vil supplere sine eksisterende afgange til Mallorca, Antalya og Malaga med yderligere tre ugentlige afgange, Kreta med yderligere to ugentlige afgange og Varna i Bulgarien med yderligere en ugentlig afgang.

Herudover vil flyselskabet til sommer indsætte to ugentlige afgange til henholdsvis Charles de Gaulle i Paris og El-Prat i Barcelona.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.