Billund Lufthavn har hvert år en af de største stande i den største af de to udlandshaller, Hal M, på Ferie for Alle. Arkivfoto: Billund Lufthavn.

Billund Lufthavn: Ferie for Alle er vores rejsemesse

Aalborg Lufthavn har succes med sin rejsefestival. Men Billund Lufthavn har ikke planer om en sådan. ”Når man har Skandinaviens største rejsemesse så tæt på, bakker vi op om Ferie for Alle.”

I søndags samlede Aalborg Lufthavn 12.000 besøgende til sin Aalborg Rejsefestival, en stigning på 2.000 fra premiere på det nye initiativ sidste år. Der er gratis adgang til rejsefestivalen i Aalborg Lufthavn, hvor udstillerne også gratis kan vise flaget.

Men planer om en tilsvarende rejsemesse findes ikke i Danmarks næststørste lufthavn, der har hele Vestdanmark som sit optageområde.

Det siger Jesper Klausholm, direktør for ruteudvikling, kommunikation og marketing i Billund Lufthavn, til Standby.dk:

”Svaret er ”nej” – for vi har vores egen rejsemesse, det er Ferie for Alle (i Messecenter Herning). Jeg har stor sympati og respekt for rejsefestivalen i Aalborg Lufthavn; det kan lade sig gøre, fordi der fra det nordjyske er rigtig langt til Herning – men når man som vi i Billund Lufthavn har Skandinaviens største rejsemesse så tæt på, så vil vi hellere bakke op mod Ferie for Alle. Og vi har igen i år vores store stand i Hal M.”

Udstiller med mange samarbejdspartnere
Hal M er den største af de to messehaller under Ferie for Alle med udlandsrejser i Messecenter Herning, den anden er Hal G med oversøiske rejser.

I Hal M er der blandt andet en lang række rejsebureauer og også standene fra Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Billund Lufthavn har igen i år en stor stand på Ferie for Alle, hvor man viser flaget sammen med blandt andet en række af de flyselskaber, der betjener den store lufthavn.

Ferie for Alle afvikles næste måned i MCH i weekenden den 23-25. februar. Der er igen de fem temaområder, fordelt på 12-13 haller: Camping, Danmark, Golf, Udland og Outdoor.

Arrangørerne fra Messecenter Herning har tidligere oplyst til Standby.dk, at man i år håber at være tilbage til de cirka 60.000 besøgende over de tre messedage og omkring 1.000 udstillere, der var normalen før pandemien. Ferie for Alle tiltrak i februar sidste år 56.197 besøgende.

 

Relaterede artikler:

12.000 besøgte rejsefestival i Aalborg Lufthavn

Ferie for Alle 2024: Håber at nå 1.000 udstillere

KLM øger til seks gange dagligt fra Billund