Blå Mandag i Tivoli

blå mandagTivoli har tradition for at invitere konfirmander til Blå Mandag, og i år kan de teste deres mod af i den vilde forlystelse Aquila, hvor der slippes 4G løs eller de kan nyde udsigten fra Ballongyngerne.

”Vi får mange konfirmander fra Storkøbenhavn, men der er også tradition for, at konfirmander fra Fyn og Jylland fejrer Blå Mandag i Tivoli.  Vi prøver hele tiden at forny os, så vi fortsat er spændende at besøge for konfirmanderne,” siger Marketingschef Thomas Erichsen.

Konfirmanderne kan ved hjælp af et chip-armbånd tjekke ind i de vilde forlystelser og optjene point, som de kan bruge rundt i Haven. Samtidig kan de konkurrere om, hvem der får flest point og dele det og deres fotos på Facebook.

Tivolis medarbejdere går også op i, at konfirmanderne føler sig trygge. Der er som helt normalt ingen udskænkning af alkohol til gæster under 18 år.

”Vi oplever, at mange konfirmander gerne vil feste igennem i Tivoli – vel og mærke uden alkohol i blodet. Sidste år talte jeg selv med flere konfirmander, der fandt det helt befriende ikke at skulle føle sig tvunget af gruppepres til at drikke sig i hegnet. Vi udskænker ikke til nogen under 18 år, og er der nogen, som har en flaske med, så tager vi den helt stile og roligt”, siger pressechef Torben Plank.