Bo hos Gordon Ramsey

Gordon Ramsay, der har hentet sig Michelin-stjerner i massevis og er kendt for sit rå sprog i restaurantkøkkenet har investeret i et lille hotel, hvor en af hans diciple gennem ni år, Colin Buchan, er chefkok. Ud over at fungere som Ramseys højrehånd har han blandt andet været privat kok for  Victoria og David Beckham.

 

Ingen tvivl om, at gæsterne kommer til at spise på luksusklasse på hotellet York and Albany, selv om køkkenchefen bestemt ikke er højtråbende. Han mener kokkene arbejder bedre uden og dermed laver bedre mad til hotellets restaurant, hvor varemærket er jordnær elegance.

 

York and Albany har ti værelser i forskellige størrelser og er indrettet i et tidligere adelspalæ, hvor Ramsey har ansat James Partridge som daglig leder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.