Boeing introducerer en lang Dreamliner

Boeing Working on Future 787 Models Including a 787-10Den amerikanske flyproducent ventes at præsentere en større version af selskabets B787 Dreamliner i denne uge på Paris Air Show.

Baggrunden er, at der allerede er afgivet 100 ordrer på den forlængede udgave – 787-10 med 323 sæder, som skal styrke kampen mod Airbus i salget af de moderne kompositfly.

De 100 ordrer til en samlet værdi af knap 30 milliarder dollar, er angiveligt afgivet af fem eller seks flyselskaber, som bliver offentliggjort i morgen tirsdag på Paris Air Show. Nogle af ordrerne er konverterede ordrer, tidligere afgivet på mindre versioner.

B787-10 skal til dels konkurrere med Airbus next-generation A350, som har haft sin første testflyvning, men også med den ældre Airbus-model A330, som er købt af flere selskaber på grund af de mange års forsinkelse af Dreamlineren.

Singapore Airlines vil købe 30 eksemplarer og British Airways 10, hvis flyet sættes i produktion. Hertil kommer tilsagn fra flere andre flyselskaber og leasingselskaber.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.