Børn drømmer om ismaskine på værelset

En tur i poolen – efterfulgt af en stor is. Det er vejen til en vellykket børneferie.

Is – masser af is – det skal der til, hvis en ferie skal være vellykket. 516 børn i Spies nordiske børnepanel er ikke i tvivl. Toppen af ferielykke vil være egen ismaskine på hotelværelset. At bade topper også listen – og det helst i en pool.

Spies udvikler familiehoteller, der bygger på, hvad både børn og voksne synes er vigtigt for en god ferie.

”I den forløbne sommer har vi på fem af vores familiehoteller spurgt ca. 500 nordiske børn i alderen 2-9 år, hvad de har med i feriebagagen, hvad der er sjovest på ferien, hvilken mad de bedst kan lide, og om de har lært nye ord fra deres ferieland. En både sjov og nyttig undersøgelse”, mener kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Top 5 over feriens sjoveste aktiviteter ser således ud (flere svarmuligheder): 1) At bade (18%), 2) At møde  maskotterne Lollo og Bernie (17%), 3) At flyve (12%), 4) At spise is hver dag (8,5%) og 5) At lege (8%)

Det vigtigste indhold i feriebagagen er: 1) Badetøj (33%), 2) iPad med spil og film (18%) og 3) Krammedyr (16%). Is er den mest populære spise (22%) – fulgt af pandekager (12%), pizza (9%) og spaghetti og kødsovs (7%). En ismaskine på ens værelse er drømmen for 16%. Populært er også vandrutsjebaner (15%) og egen pool med direkte adgang (12%).

Når valget står mellem at bade i havet eller i poolen, siger 73% af børnene ’ja tak’ til det sidste. Så kan de se bunden og undgår at få saltvand i øjnene. ’Hola’ (hej på spansk) var det ord, som flest børn havde lært på ferien – fulgt af ’grácias’ og ’thank you’ (tak på spansk og engelsk) samt ’kalimara’ (god morgen på græsk).

Spies med nye koncepthoteller

Nyt græsk chartermål for Spies

Spies åbner ’Den Olympiske Riviera’